Домашні розваги: буденність самоізоляції

вкл. . Опубліковано в Блог makariv.com.ua

Рейтинг користувача:  / 0
ГіршийКращий 

Звичайно ситуація з новим вірусом складна у світі, але це не привід впадати у відчай. Головне пережити цей складний період, краще це зробити в домашніх умовах. Люди, які знаходяться дома часто-густо нудяться, не знають чим зайнятися. В даній статті ми спробуємо дати кілька порад, щоб розвіяти нудьгу і зайнятися приємною справою.

  1. Можна подивитись якийсь приємний фільм. В минулій публікації ми розповідали про цікаві комедійні серіали для підняття настрою. На сьогоднішній день вибір дуже великий, не обов’язково зупинятись на комедіях. Якщо людям подобається хоррор – будь-ласка, можливо детективи – є таке. Покоління дев’яностих, не мало такого вибору. Тоді можна було обрати УТ-1, або плювати в стелю. І те, і інше не дуже відрізнялось своїм тематичним навантаженням.
  2. Для поціновувачів музики інтернет дає можливість переглянути кілька концертів своїх улюблених композиторів. Якщо вам подобаються відверті «лабухи з ганделика» можна знайти якихось шансонеток. Хто хоче зануритись в «щиру» творчість гурту «Rammstein», продивіться кілька концертів. Потім, коли карантин відмінять і ви повернетесь до буденних справ, ще довго будете наспівувати — «Du hast mich».
  3. Також цікаво буде перебрати свій гардероб. Подивиться, що ви могли натягти п’ять років тому, а тепер ця річ «налазить» вам тільки на одну сідницю.
  4. Після примірки зразу з’явиться бажання зайнятися спортом. Головне, щоб воно не вивітрилось так швидко, як з’явилось. Спробуйте підкачати прес, може комусь кортить попрацювати над «біцухою», чи зігнати целюліт.
  5. Неодмінно спробуйте приготувати якусь нову страву. Можливо яєшня з молоком, або ні, яйце варене з картоплею. Краще яйце смажене з будь-яким продуктом, який ви встигли придбати в АТБ перед моторною бабцею… Але пам’ятайте споживання величезної кількості жирів, призведе до того, що ви після карантину не зможете пролізти в двері, а ваше округле, пухле тіло буде схоже на створіння покусане бджолами. Будьте помірні, не зловживайте!
  6. Якщо вам кортить поспілкуватись с друзями, вжити якоїсь етиловомісткої рідини, є можливість влаштувати вечірку через відео зв’язок. Спокійно зможете «хильнути» «веселухи» і потанцювати біля ПК. Головне, завжди будьте стриманим, знайте, де ваша межа міцності і не переходьте її. Бо після перетину «червоних ліній», коли вас «розматає» вщент, навіть коронавірус може не втримати таких «героїв» вдома. Будьте обережні в своїх бажаннях!
  7. Іноді чоловік з жінкою опиняються разом вдома, двадцять чотири години на добу. Це буває забагато, спробуйте знайти спільні точки дотику. Зіграйте в доміно, морський бій, монополію на роздягання, а потім можливо й стане бажання «втішитися в обіймах» один одного. Не будьте надокучливими і час, проведений разом, стане своєрідною весняною відпусткою!
  8. Спробуйте зайнятися творчістю з дітьми. Зліпіть якусь тропічну тваринку чи то гуманоїда з іншої планети, спробуйте разом намалювати зимовий пейзаж», пограйтеся в дартс шкарпетками – це теж творчість ‒ вигадувати ігри, потім зможете, при нагоді, запатентувати.

Головне не «включайте» паніку і не скуповуйте туалетний папір. Бо зараз багато людей вкладає свої кошти в цінні папери Обухівської фабрики. Це зайве. Не зважаючи на кризу, не впадайте в розпач, веселіться і надійтеся на краще! Все буде норм, якщо дотримуватися вимог карантину!