Початок танцювального сезону

вкл. .

Клуб танцю Indigo вітає всіх з початком нового танцювального сезону та запрошує на заняття з фітнесу, бальних й сучасних танців. У Вашому розпоряджені простора зала, професійні інструктори, зручний розклад та приваблива вартість!

В минулому сезоні конкурсні пари танцювального клубу «Індіго» брали участь у Відкритих українських розрядних змаганнях з бального танцю та завоювали призові місця. Чарівні дівчата під керівництвом Спиридонової Тетяни Олександрівни виступили на фестивалі "Танцюймо Разом - 2010" (м. Макарів) з номером "Дикий Мед" . Учасники концертної групи Indigo, яка відкрита для всіх бажаючих, показали себе не тільки на фестивалі "Танцюймо Разом - 2010" , а й на Всеукраїнському Фестивалі Сучасного Танцю "UKRDANCE - 2010" , що проходив в Києві. Також в приміщенні клубу було проведено декілька новорічних вечірок для дітей та дорослих. Тож в новому сезоні на Вас чекають ще більше нових конкурсів, фестивалів та виступів!

Зі всіма цими матеріалами, вартістю та розкладом занять Ви можете ознайомитися на офіційному сайті танцювального клубу indigo.makariv.net та на сторінці щойно відкритої групи вКонтакті http://vkontakte.ru/club19445418 .

Допоможемо собі бути сильними, здоровими, вродливими! Чекаємо всіх бажаючих на тренуваннях!

Увага! Нарешті випущено DVD з фестивалю "Танцюймо Разом - 2010". З приводу придбання звертайтеся за тел. 095 926 88 31 (Макс). Вартість - 25грн.