Їм потрібна наша турбота

вкл. .

  Щороку у перший день літа в багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні, відзначається День захисту дітей.  Підтримала традицію й громадська організація «Рідне місто».  Вже не вперше її активісти дарують радість найменш захищеним, тим хто не потрібен найріднішим - вихованцям дитячого будинку «Барвінок». 

  На сьогоднішній день в Україні  більше 100 тисяч дітей з різних причин залишились без батьківської уваги. Розуміючи, що майбутнє держави будується сьогодні в душах і розумах майбутніх громадян України, ГО «Рідне місто» постійно співпрацює з адміністрацією дитячого будинку і намагається максимально скерувати свої зусилля та привернути увагу до вирішення проблем дітей. 

  Члени організації Герасименко Михайло, Кравченя Максим та Олександр Ємець, які, власне, і прибули на свято в дитячий будинок, пояснюють, що основною метою проведення заходу було подарувати дітям, що залишились без батьків, частину душевного тепла і нагадати, що вони не самотні в цьому світі. Організаторами заходу були придбані солодощі, фрукти, морозиво, соки. Діти із задоволенням прийняли таку допомогу. А ще одною приємністю стало часткове облаштування території «Барвінку».

  Давайте не будемо чекати поки щось зміниться на краще, а почнемо з себе, - закликають представники ГО «Рідне місто», - роблячи маленькі добрі справи, ми закладаємо фундамент для безпечного, здорового та щасливого дитинства для наших маленьких співвітчизників. Є багато способів надати допомогу і не тільки матеріальну, наприклад, якщо ви гарно малюєте, танцюєте чи робите прикраси тощо поділіться своїм талантом з дітьми. Ці питання завжди можна вирішити з адміністрацією дитячого будинку. 

  Бережіть і захищайте своїх дітей, але не стійте осторонь, коли допомоги потребує чужа дитина.