День села

вкл. .

29 листопада в с. Грузьке Макарівського району відбулося відзначення Дня села до якого долучилися заступник голови Макарівської райдержадміністрації О.Майстренко, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Л.Факторович, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації С.Шабанова, начальник організаційного відділу районної ради О.Кирилов, Гружчанський сільський голова Л.Каран та звісно ж самі винуватці свята жителі села.



Святкова програма розпочалася з виставки творів народних умільців і художників, автори яких були нагороджені цінними подарунками за свої унікальні роботи: вишивки, вироби з металу, картини та інше.



Також всіх присутніх на заході порадували своїми виступами учасники народних самодіяльних колективів та хору „Колос” НУБІП м. Київ.



Ще одним моментом святкування стало започаткування сільським головою ведення „Книги почесної слави громади с. Грузьке”, в яку будуть вклеєні найцікавіші фотографії, що будуть оповідати про визначні моменти з життя мешканців села.