Нам 2 роки!

вкл. .

Сьогодні, 1 лютого 2009 року, сайт makariv.com.ua відзначає свій другий День Народження! За 2008 рік сайт відвідало біля 30 тисяч користувачів, що у п’ять разів більше, ніж за попередній рік! Тепер, в середньому, сайтом цікавляться більше ніж 3000 користувачів щомісяця.

За цей рік нам вдалося налагодити публікацію афіш кінотеатру «Ольвія», наповнити « Відеогалерею » відеоматеріалами про рідне місто. Успішно висвітлили святкування 85-річчя Макарівського району та багато інших заходів. Завдяки підтримці компанії service.makariv.net було встановлено веб-камеру з видом на площу з фонтанами перед районним будинком культури. Це нововведення особливо приємне для макарівчан, що виїхали за кордон, чи живуть в інших містах України.

Хочемо подякувати всім, хто навідувався на даний ресурс протягом року, і особливо тим, хто так чи інакше приймав участь у житті сайту – активно спілкувався на форумі, розміщував зображення у фотогалереї , публікував оголошення .

Щирі подяки за плідну працю над сайтом веб-майстру maximus8891, інформаційному відділу сайту. Нашим партнерам: ТРК «АВІС», компанії roadboard.net , кіноконцертному залу «Ольвія», video.makariv.net .

За підтримку добрим друзям: Odyssus, Roland, Beauty, Dana, Vovanishe, Claw13, Blood Wolf, sybercon.

Сподіваємось новий рік принесе злагоду та добробут нашому місту, а наш сайт стане ще більш цікавим та корисним.

З повагою, адміністрація