Відвідання національної філармонії України

вкл. .

17 листопада делегація від району очолювана головою райдержадміністрації В.Горбиком відвідала Національну філармонію України (м. Київ), в якій відбулася презентація обласного тому Національної книги пам'яті жертв голодомору 1932-1933 років в Україні, до якого увійшли матеріали також і по Макарівському району, зокрема свідчення очевидців та мартирологи (списки) загиблих жителів району у роки голоду.
 В заході взяли участь заступник голови Київської облдержадміністрації Р.Єрема, члени редколегії з підготовки вищезазначеної книги, голова спілки письменників України А.Гай та активні дослідники Голодомору: письменники, краєзнавці, викладачі вищих навчальних закладів, вчителі шкіл, працівники закладів культури та представники ЗМІ Київської області.
Під час презентації обласного тому, в холі філармонії діяла виставка книг, де можна було ознайомитися з районними виданнями по дослідженню трагедії 1932-1933 років, зокрема із книгою виданою до 85-ї річниці утворення Макарівського району: „Голодомор 1932-1933 років. Макарівщина пам'ятає".