"Штурм" - чемпіон з міні-футболу

вкл. .

  Більше двох місяців дванадцять команд Макарівщини та команда з Бородянки виборювали звання чемпіона Макарівського району. На засіданні районної федерації футболу представники команд висловлювали свої пропозиції щодо проведення першості (правила гри, фінансовий внесок команд, присутність в команді легіонерів і т. ін.). Після з'ясування робочих питань було проведено жеребкування та розбивка команд на групи. Враховуючи досвід проведення чемпіонатів, система виходу у фінальну частину була вже звичною.
 
Дві кращі команди групи виходять до фінальної частини, де перша команда однієї групи грає з другою командою іншої групи. Переможці виборюють І-місце, команди, які програли, - ІІІ-є. Гра перших «Діброва» -«Колос» була жорсткою, можливо із-за цього в деяких моментах втрачала свою видовищність. На початку гри мотижинці були вправнішими і вигравали з розривом у два м'ячі. Проте гравці „Діброви" зуміли зосередитись і все гостріше атакували ворота „Колоса". В другому таймі перевага „Діброви" була очевидною і гравці довели переможний рахунок до 7:4.
В іншій парі „Штурму" не склало великих труднощів обіграти „Висоту". Рахунок гри говорить сам за себе -14:3. У грі за ІІІ-є місце „Колос" обіграв „Висоту" з рахунком 9:4 і зайняв ІІІ-є місце в першості.
Зустріч за 1-е місце між .Дібровою" та „Штурмом" була змістовною з технічної і тактичної сторони. М'ячі влітали то в одні, то в інші ворота. Поступатися ніхто не хотів, тому боролися на кожному клаптику майданчика. „Діброві" не вистачило хвилини, щоб зрівняти рахунок. Гра закінчилася 10:9 на користь „Штурма", який і став чемпіоном району, з чим ми і вітаємо команду.