Новини. Офіційно.

вкл. .

ЗУСТРІЧ З КОНСУЛОМ ПОЛЬЩІ

  Заступник голови обласної ради Л. Піотрович провела робочу зустріч з Генеральним консулом Республіки Польща в Україні Г.Опалінськи, на якій обговорили питання стану вивчення польської мови в Україні. Зокрема, на цій зустрічі пан Опалінськи висловив велике задоволення теплими прийомом його у Макарівській районній раді, яка відбулася кілька місяців раніше, де обговорювалися шляхи співпраці воєводств республіки Польща з Макарівським районом. 


СТАДІОН БУДЕ РЕКОНСТРУЙОВАНО

   В. о. голови райдержадміністрації В.Горбик спільно із заступниками голови райдержадміністрації П.Левковським та О.Майстренком провів робочу нараду на стадіоні „Колос" у смт Макарів за участю начальника відділу з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрації О. Сичевського, начальника районого виробничого упра-ління житлово-комунального господарства А.Соломенка, президента футбольного клубу «Грань-Макарів» С. Погребняка, представників фірми «Зеніт-Ніко» щодо проведення реконструкції районного стадіону, архітектурно-оздоблювальних робіт та впорядкування прилеглої території. За результатами обговорення назрілих питань в.о. голови райдержадміністрації В.Горбик дав відповідні доручення.


 НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ

Заступник голови райдержадміністрації О. Майстренко провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації. Були розглянуті питання проведення виїзних рейдів з метою огляду сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, надання статусу дітям-сиротам, діяльності пошукових загонів по збору свідчень очевидців Голодомору 1932-1933 років, реконструкції приміщення дитячої юнацької спортивної школи тощо.


РОЗМІЩЕННЯ ПРОДУКТИВНИХ СИЛ НА ТЕРИТОРІЇ РАЙОНУ

Заступник голови райдержадміністрації П. Левковський провів засідання міжвідомчої комісії з розміщення продуктивних сил на території району, зокрема, складського комплексу з адміністративними приміщеннями «НІКА-ІНВЕСТ» у с. Колонщина; ресторанно-мотельного комплексу «Фільварок» у с. Березівка на 32 км автотраси Київ-Чоп; виробничої лінії філії „Енергетична група" у с. Соснівка; багатофункціонального комплексу громадського призначення (торговий комплекс та складські приміщення); логістично-го центру відТОВ «ПропертіХолдінг».