Нашому сайту один рік!

вкл. .

Першого лютого минув рік з початку роботи нашого сайту. Саме тоді на головній сторінці www.makariv.com.ua з'явилась перша новина:

День Народження сайту

«Сьогодні 1 лютого 2007 року відбулося відкриття нашого сайту. Ресурс присвячений Макарову і Макарівському району й покликаний відображати в Інтернеті події, що відбуваються в них. До Ваших послуг найточніша погода, фотогалерея, карта Макарівського району, форум, новини світу й України, а також багато іншої корисної інформації над якою зараз посилено працюють web-майстри makariv.com.ua. Ласкаво просимо на сторінки сайту! Заходьте частіше, ми завжди раді Вас бачити!»

За рік на сайті побувало більш як шість тисяч унікальних відвідувачів з більш ніж 40 країн світу, які в 70% вірогідності знаходили тут інформацію що їх цікавила. 

 Звичайно найчастіше відвідували сайт українці з Київського регіону, що є цілком закономірним. Проте заходили і з Харкова, Дніпропетровська, та інших міст України і зарубіжжя. Звичайно, ресурсу ще розвиватись і розвиватись, проте хотілось би відзначити основні досягнення:
  • Виникнення Макарівського сайту як ресурсу в інтернеті взагалі
  • Форум і Галерея
  • Оголошення і Погода
  • Чат і Архів Новин
  На перспективу планується розробка нових підрозділів сайту таких як: Літературний та Мультимедійний відділи, налаштування вчасних і цікавих Новин тощо. Сайт успішно існує без реклами та надоїдливих баннерів, а якщо такі і будуть з'являтись, то вони обов'язково будуть стосуватись Макарівського району. Ресурс є незалежним від будь-яких політичних та громадських структур, сподіваємось і надалі підтримувати такий напрямок. Форум вільний для висловлювання лише з цензурою на ненормативну лексику та протизаконні матеріали. Коротше кажучи, наш сайт для вас, і існує тільки завдяки вам! Тож хочу висловити вдячність, насамперед, саме відвідувачам ресурсу.
Також дякую за співпрацю:
  •  веб-майстрам: Roland, Dutch, maximus8891, Dana
  •  співробітникам інформаційного відділу: K@RAPUZE4KA, Vetal, Marina
За підтримку друзям: Odyssus, Katty, Vovanishe, Claw13, Blood Wolf, Ida, sybercon, extezy, Shurko.
Щиро вдячний редакції газети Макарівські вісті за інформаційну підтримку.
Хух.. .Наче все...
Не будемо офіційними - посміхнемосьКлево і йдемо далі. До зустрічей!