До Дня Студента

вкл. .

МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ -В РУКАХ МОЛОДИХ - НА ТАКУ ТЕМУ ВІДБУЛАСЯ НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ
12 листопада в Макарівському медичному училищі відбулася науково-практична конференція «Майбутнє України - в руках молодих», присвячена Дню студента. Були обговорені питання студентського самоврядування, профілактики туберкульозу, шкідливих звичок (алкоголю, нікотину, наркотиків), боротьби з депресією, як жити в мирі і злагоді.
 

Також відбувся вечір відпочинку з нагоди Дня студента, конкурс на кращу композицію на осінню тематику «Барви осені». П'ять його переможців та десять переможців конкурсу читання творів українських поетів та прозаїків «Гранослов» нагороджені райдержадміністрацією цінними подарунками.


 ДЕЛЕГАЦІЯ   МЕДУЧИЛИЩА  ВЗЯЛА УЧАСТЬ  В УРОЧИСТОМУ СВЯТКУВАННІ

Делегація Макарівського медучилища взяла участь в обласному заході - урочистому святкуванні Дня студена, який проходив у м.Біла Церква. Нашому студенту Віталію Ігнатчуку в числі 50 кращих представників студентської молоді вищих навчальльних закладів І - IV рівнів акредитації вручено стипендію голови Київської облдержадміністрації. Ще дві студентки медучилища Леся Оборська та Надія Дурицька відзначені почесними грамотами головного управління освіти і науки Київської облдержадміністрації.
Зустріч у м. Біла Церква пройшла в дружній, теплій обстановці. Багато хто на ній знайшли нових друзів, однодумців. Також почерпнули наші студенти для себе багато нового і цікавого, що знадобиться у їх навчанні і здобутті професії.