Події в районі. Офіційно.

вкл. .

Реконструювали сільський будинок культури в Колонщині

Головою обрано В.Янковського

Відбулася осіння ярмарка вакансій

Реконструювали сільський будинок культури


Сільський заклад культури в Колонщині був зведений більше п'ятдесяти років тому. Фактично придатними до експлуатації залишилися фундамент та стіни. Днями відбулося урочисте відкриття закладу після капітального ремонту, в якому зроблено новий дах, замінено вікна. Закупили й нові меблі. На торжество приїхали й гості - губернатор Київської області В.І. Ульянченко, голова райдержадміністрації Ю.В.Забела. І це закономірно, адже у програмі соціально-економічного розвитку села приділено велику увагу, зокрема, і активізації роботи закладів культури, тож це питання знаходиться у них на контролі. Випала нагода колонщинцям познайомитися з столичним творчим колективом - ансамблем „Козацькі розваги", який також відгукнувся на запрошення й завітав у гості. Десять пар голубів здійнялися в небо на завершення свята - символізуючи мир і достаток.


Головою обрано В.Янковського


 Минулої середи в смт Макарів відбулася звітно-виборча конференція Макарівської районної організації ветеранів України. У заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації О.Майстренко, голови первинних організацій ветеранів району, сільські, селищні голови та керівники підприємств та установ району. На конференції заслухали звіт про роботу ради та ревізійної комісії і обрали головою районної організації ветеранів України Вацлава Казимировича Янковського.


Відбулася осіння ярмарка вакансій.

   Минулого четверга відбулася традиційна осіння ярмарка вакансій у приміщенні районного центру зайнятості. Відкрила її його директор В.Д.Халіманчук, яка розповіла про стан на ринку праці в районі, про готовність служби зайнятості до більш тісної і плідної співпраці з роботодавцями, звернула увагу на розширення шляхів і методів цієї співпраці через збільшення кількості та покращення якості послуг. Заступник голови районної ради Г.І.Невмержицький також привітав учасників ярмарки та розповів про плани району на майбутнє, про нові інвестиції.
У роботі ярмарки взяли участь: управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, ТОВ „Захист", НАСК „Оранта", ВАТ „Потенціал", ТОВ „Макарівська птахофабрика" та інші. Всього- 16 підприємств. Виставлено було 112 вакансій.
Відвідали ярмарку 328 людей, з них безробітних, які перебувають на обліку-310. Видано 11 направлень, 4-виявили бажання піти на навчання.