Чарівний світ дитячого мистецтва (Фото)

вкл. .

Щороку восени завжди розпочинається ніби нове життя, діти йдуть до школи з новими крилатими мріями, жагою до знань і величезним творчим потенціалом. А найголовніше завдання нас, дорослих, допомогти їм культурно розвиватися, не втратити природного таланту , навчитися творити і цінувати прекрасне

Саме з такою метою чотирнадцятого вересня районний Центр творчості дітей та юнацтва імені Данила Туптала «відкрив» свої двері юним талантам. На свято були запрошені всі бажаючі, і дорослі, і малеча, що прийшли подивитися і обрати заняття , як то кажуть, по-душі. А вибирати і справді було з чого, керівники разом з гуртківцями намагалися якнайцікавіше і найкраще показати роботу свого гуртка. І безперечно, це у них вийшло! Своєрідні презентації були зроблені у вигляді дитячої казки-концерту. У залі лунали чарівні дитячі мелодії, що закрутили у «Вальсі осені» дівчаток із танцювального колективу, а запальне танго у виконанні юної пари танцюристів шалено захопило глядачів.
Та не тільки танцями був багатий зал: молоді поети літературної студії «Сузір'я» продемонстрували свої таланти у мистецтві пера, гурток естрадної пісні чарував ніжними голосами виконавців, а дівчатка зі студії крою та шиття «Дивосвіт» вміло дефілювали немов по подіуму як справжні моделі. І що здалося мені найголовнішим, це те, як глядачі сприймали все , що відбувалося на сцені. Усі ніби перемістилися у світ дитинства і казки.
Дорослі навіть підспівували малечі, а діти захоплено і чудово проводили час. Коли звучала гітара, особливо хлопчики завмерли...! Чарівно, як лунає жива музика! Вони з такою повагою дивилися на доросли х на сцені, що, думаю, у найближчому майбутньому гурток гри на цьому інструменті буде мати багато відвідувачів. А ось «Вінегрет» запрошував універсалів. І тих, хто співає, танцює, декламує вірші. Звідти і назва така. Юні маги і чарівники студії «Ілюзія» подивували загадковими фокусами. Неодмінно багато хто захоче їх розгадати. Тож чекайте на поповнення у світі «Ілюзії»! Погляди глядачів зачаровувала виставка дитячих виробів з бісеру, написаних і вишитих картин, рушників, ікон. Така краса! І все це зроблено дитячими руками.
Також були представлені краєзнавчий клуб «Пошук», екологічний гурток. А цього року відкрилася телестудія для юних операторів і журналістів.
Атмосфера була дружньою, теплою і домашньою, що мені, як і більшості дорослих так і захотілось повернутись туди, де лунають веселі мелодії, дзвінкий спів, де живе казка і добро, у чарівний світ дитячого мистецтва! А ви, малеча, доки не пізно, завітайте туди!!!