Всі дороги асфальтовані

вкл. .

12 тисяч квадратних метрів доріг асфальтовано по селу Ясногородка. Не залишилося жодної вулиці без твердого покриття. А ще відтепер у нічний час більшість вулиць не потопатимуть у пітьмі. Лише нещодавно ще на 6 забезпечено нічне освітлення.Це лише один із кроків сільської ради (сільський голова Т.М.Семенова) у напрямку соціального розвитку населеного пункту. Останнім часом більш активно завирувало в селі життя.
Гарно підготувалася до нового навчального року місцева школа. На це виділено 250 тисяч гривень. Зокрема встановлені металопластикові вікна, вхідні двері, переобладнані й укомплектовані необхідним устаткуванням їдальня та кухня.
Нині село включилося у місячник благоустрою. Саме за цей час планується обладнати місце відпочинку біля сільського ставка. Триватимуть внутрішні роботи й у новозведеній церкві. На в'їзді в Ясногородку буде встановлено стелу за сприяння заслуженого художника А.Марчука - своєрідну візитну картку села та й району, бо саме це один із початкових пунктів Макарівщини.
У ці вересневі дні Ясногородка особливо чепуриться. Адже на другу Пречисту в селі храм.