Легка атлетика – у пошані в учнів

вкл. .

Минулої неділі на Макарівському стадіоні заверши­лися районні змагання з лег­кої атлетики та футболу се­ред команд загальноосвіт­ніх шкіл.

З легкої атлетики у зма­ганнях взяло участь 28 шкіл - це більше 300 учасників. Діти змагалися зі стрибків у довжину з розбігу, метанні тенісного м'яча, бігу на 100, 500,1000 та 2000 метрів.

У командному заліку се­ред шкіл І-Ш ступенів пере­можцями стали команди Червонослобідської школи та на другому місці - учні Забуянської, а на третьому - Великокарашинської шкіл.

Серед шкіл І-ІІ ступенів перше місце посіла команда Борівського НВО, на друго­му місці - Фасівська школа, на третьому - команда з Ясногородки.

Заслуговують уваги ре­зультати: з метання теніс­ного м'яча Василя Ласки з Копилова, який кинув м'яч на 75 метрів, Ольги Саворони та Яни Савонік з Комарівської школи, які показали результат 49 та 48 метрів. З бігу на 100 метрів цю дис­танцію найшвидше, за 14,8 секунди, подолала Мар'яна Мілевська із Забуяння. На тисячометрівці найшвидшим був Олександр Лісніченко з Фасової. Багато учнів пока­зали результати, які заслу­говують уваги. В особистій першості було нагороджено більше 50 переможців та призерів змагань дипломами відділу освіти райдержадміністрації.

На день пізніше відбули­ся районні змагання з фут­болу 25 команд учнів 10-11 класів.Перше місце посіла ко­манда Макарівської ЗОШ №1, на другому - Макарівська школа №2 і на третьо­му - Макарівська школа №3.

Усі переможці та призе­ри нагороджені медалями відповідних ступенів, а ко­манди -дипломами.

І. БОЖОК,

директор Макарівської дитячо-юнацької спортивної школи.