Робоча нарада.

вкл. .

  18 травня в с.Наливайківка побував Міністр палива та енергетики України Ю. Бойко, який провів робо­чу нараду з питань будів­ництва підстанції 750 Кв „Київська".

 В нараді взяли участь заступники міністра В.Лучніков та О.Шеберстов, директор державного підприємства НЕК „Укренерго" В.Тімченко, голова ра­йонної ради М.Вараницький, перший заступник голови райдержадміністрації В.Горбик, представники підрядних організацій. Учасники обговорили хід будівництва підстанції "Київська", зокрема, стан затвердження проектної та тендерної документації для проведення відкритих торгів на закупівлю послуг та обладнання, необхідних для завершення будівниц­тва, і безпосереднє спору­дження інженерних кому­нікацій.

Як повідомила прес-служба Міністерства пали­ва та енергетики України, серед іншого йшлося про стримуючі фактори реалі­зації Проекту будівництва високовольтної лінії елек­тропередачі - відведення земель під будівництво опорних споруд. На сього­дні це питання не вирішено остаточно через відмову власників та землекорис­тувачів у вилученні земе­льних ділянок з приватної власності для суспільних потреб. У зв'язку з цим, Мі­ністр палива та енергети­ки Юрій Бойко дав відпові­дним організаціям дору­чення у двотижневий тер­мін скласти плани виходу із ситуації, що склалася.