Фестиваль естрадної пісні Весна - 2007

вкл. .

Нещодавно на сцені районного будинку культури відбувся фестиваль естрадної пісні „Весна 2007". Це свято пройшло завдяки підтримці відділу культури та туризму райдержадміністрації.
- Пісня об'єднує нас, дарує нам радість, посмішку, настрій, натхнення, впевненість у здійсненні мрій, - такими словами розпочав пісенний вернісаж ведучий. Потім пролунали перші акорди пісні „Україно, Україно" на слова і музику Т.Петриненка у виконанні молодого співака з Наливаиківки Юрія Уса.
У фестивалі взяли участь як молоді, так і, як мовиться, метри районного масштабу нашої естрадної сцени. Автори музики і слів дарували своє мистецтво глядачам, зокрема, Володимир Фролов та Олег Гудовський. Виконали пісні про кохання молоді співачки, наділені талантом, Альона Чек та Анна Лиштва. Порадувала глядачів і Людмила Заріцька піснею „О любви".
Розвеселив глядачів і піддав їм настрою В'ячеслав Банахевич українською народною піснею „Хлопці". Учасники із гурту „Прочерк" також заслужили бурхливі оплески.
Після закінчення музично - пісенного свята ведучий надав слово спонсору фестивалю - начальнику відділу культури і туризму райдержадміністрації Л.Л. Факторович. Ліна Леонідівна привітала учасників фестивалю з святом пісні і вручила їм грамоти та грошові винагороди. Глядачі дякували учасникам концерту своїми теплими, бурхливими оплесками та бажали нових творчих успіхів.

О.ТРЕТЯК,
методист з художньої самодіяльності відділу культури та туризму райдержадміністрації.
 
"Макарівські вісті"