ДЮСШ - чемпіон

вкл. .

Два місяці 13 команд району змагалися з міні - футболу за вихід у фінал. Турнір проходив у залі ДЮСШ. Згідно жеребкування команди були розбиті на дві групи. Цей турнір викликав великий інтерес як у самих спортсменів, так і у вболівальників.
 Команди, що посіли перше і друге місця у своїй групі, виходили до фінальної частини чемпіонату. Переможець групи потім зустрічався з командою, яка посіла друге місце в іншій групі, а програвші боролися за третє місце.
Напруга тривала до кінця першості. Якщо маковищенська "Висота" достроково забезпечила собі вихід до фіналу, то макарівський "Арсенал" тільки в останній зустрічі з "Висотою" вирішив свою долю. Команду влаштовувала нічия, проте "Висота" виграла з рахунком 9:7 і дала можливість королівській "Росії" зайняти другу сходинку в групі.
В другій групі лідирував "Штурм-1"з Макарова. Тут три команди набрали однакову кількість очок. Тільки в останній зустрічі команда ДЮСШ зайняла друге місце в групі. Напередодні Великодня відбувся фінал. Всі, хто був присутній на фінальних поєдинках, отримали велике задоволення від захоплюючої гри. Команди грали зібрано, азартно, технічно, з віддачею всіх сил за перемогу. Вболівальники побачили дуже красиві голи і від багатоходових комбінацій і, особливо, від пострілів з середини майданчика, від яких м'яч влітав у "дев'ятки" воріт. Проте, найбільш мобільно виглядали гравці ДЮСШ. У півфіналі вони обіграли "Висоту" з рахунком 6:2, "Штурм-1" у свою чергу - "Росію"- 8:2, а у фіналі команда ДЮСШ розгромила "Штурм-1"з рахунком 9:1 і стала чемпіоном району, з чим ми всі із задоволенням вітаємо перспективних футболістів. Третє місце зайняла "Росія", обігравши "Висоту"з рахунком 8:3.
Нагородження чемпіона і призерів відбудеться 28 квітня в с. Королівка на турнірі з футболу на Кубок пам'яті Героїв Чорнобиля.

А. ПРОЦЕНКО,
голова районного
спортивного товариства
"Колос".
 
Макарівські вісті